Sokeritoukkien hävitys

Hopeanhohtoinen, pitkillä tuntosarvilla varustettu max. 11 mm pitkä sokeritoukka on yleinen sisätiloissa. Se tulee toimeen tärkkelyksellä ja tarvitsee elääkseen pelkästään paperia. Vilkas ja valonarka eläin vilahtaa nopeasti piiloon viemäriin tai kynnyksen alle ja sitä tapaa useimmiten WC-tiloissa, kellareissa ja keittiöissä. Elintarvikkeille se aiheuttaa kuitenkin vain harvoin vahinkoa. Sisätilojen lisäksi sokeritoukka viihtyy myös linnunpesissä ja vanhoissa ampiaispesissä. Sokeritoukkien hävitys onnistuu tehokkaasti Baygonin tuotteilla.

Sokeritoukkien hävitys

Sokeritoukkien hävitys nopeasti ja tehokkaasti

Baygon Hyönteisaerosoli on kosketuksesta toimiva nopeatehoinen aine, joka on tarkoitettu epätoivottujen hyönteisten torjuntaan sisätiloissa. Tehoaineet ovat ns. synteettisiä pyretroideja, jotka säilyvät pinnoilla pitkään ja sopivat näin ollen hyvin ryömivien hyönteisten torjuntaan; aineen ei tarvitse sumutettaessa osua hyönteiseen. Aloita sokeritoukkien hävitys sumuttamalla aerosolia alueille, joilla sokeritoukkia on nähty tai niiden yleisimmille kulkureiteille eli lattiarakoihin ja wc-altaan sekä viemäreiden läheisyyteen. Sillä aine vaikuttaa kosketuksesta, jätä se odottamaan pimeällä liikkuvia vihulaisia. Sumute jättää hieman nahkean pinnan, jonka voi pestä pois vedellä ja astian- tai yleispesuaineella. Pese sumutuksen jälkeen kädet ja sulje käsitellyn huoneen ovi 10 minuutiksi. Tuuleta huone hyvin ennen oleskelua.

Tuotteen käytössä on aina otettava huomioon aerosolien käyttöä koskevat yleiset ohjeet sekä lukea huolellisesti varoitukset sekä ohjeet pullon kyljestä. Baygon Hyönteisaerosolia ei saa sumuttaa elintarvikkeisiin tai kasveihin ja arkoja ja huokoisia materiaaleja tulee varoa.

Lue lisää sokeritoukasta ja sokeritoukkien hävityksestä Hyönteismaailmasta.